Меню
ХРАНИ и АКСЕСОАРИ

Зоомагазинната част на Ветеринарна клиника Санте Вита предлага богата гама храни, аксесоари и козметика за домашни любимци на световно доказани производители. Нашите консултант-продавачи ще ви помогнат да изберете най-подходящия артикул за вашето куче, котка или екзотично животно. Клиентите ни могат да се възползват от постоянно предлаганите нови и интересни промоции. Всички продавани от нас стоки са в оригинални опаковки с гарантиран произход и качество.


Терапевтични храни Hill’s Prescription Diet – създадени да задоволят нуждите на Вашите домашни любимци. Разработени съвместно с ветеринарните лекари, храните от серията Prescription diet осигуряват най-добрите решения при различни здрвословни проблеми, и ще помагнат на вашия домашен любимец да се върне към нормалния, пълноценен живот.

 

 

Продуктите можете да поръчате и от онлайн магазина ни -  http://shop.santevita-bg.com

 

 

     


 

ЕЖЕДНЕВНОТО ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ ОПРЕДЕЛЯ УТРЕШНИЯ ДЕН!


Пълноценна храна за всички потребности и възрасти.

  • Храните от серията Science Plan се базират на оптимизирана селекция от съставки и хранителни вещества, които дават на домашните любимци точно това, от което се нуждаят. Съдържат висококачествени съставки, за които е доказано, че осигуряват нужните хранителни вещества и любимия вкус, който насърчава животните да искат още.
  •  
  •  
  • Продуктите можете да поръчате и от онлайн магазина ни -   http://shop.santevita-bg.com

При нас можете да намерите храните с бранда Hill's Vet Essentials, предлагани ексклузивно във ветеринарни клиники. Vet Essentials съдържа всички нужни хранителни вещества и осигурява 5 незаменими ползи за кучетата във всеки етап от живота им. 

Основни ползи:

Клинично доказано хранене, което може да промени живота на твоя любимец.

  • Здрави зъби: Клинично доказана дентална технология на гранулите, която намалява плаката и зъбния камък за здрави зъби и венци.
  • Здрави мускули: С висококачествен протеин за здрави мускули.
  • Пикочна система: Поддържа здрава пикочната система.
  • Кожа и козина: С омега-6 мастни киселини и витамин Е за здрава кожа и козина.
  • Имунитет: Клинично доказани антиоксиданти за здрава имунна система. 

Храните Hill's Vet Essentials се продават само на място в клиниката